Are you ready for the festivals? Wel met onze professionele tips & tricks!

Verzorg je haren voor je vertrekt

De laatste douche die je neemt voor je vertrekt, zal de laatste douche zijn voor een paar dagen, dus geniet ervan. Neem wat extra tijd en verwen jezelf! Het is meteen een goede gelegenheid om je haren een boost te geven met een haarmasker. Probeer HYDRATE-ME.MASQUE. And your ready to go!

Boutique festival hair

Na enkele dagen op een festival, waar je waarschijnlijk niet de kans en de tijd hebt om je haren te wassen, krijg je sowieso vettig haar. Zorg daarom dat je altijd droogshampoo bij hebt. Even sprayen en je haar is weer helemaal fris. Dat droogshampoo extra volume en texture aan je haar geeft, is mooi meegenomen. Kevin Murphy FRESH.HAIR of Give Me Clean Hair Dry Shampoo do the trick!

5 minute hair do’s

1. Vlechten

Begint je haar toch vettig te worden of krijg je het niet meer in model, begin dan te vlechten! Vlechten zijn helemaal in en je kan er alle kanten mee uit.

Uberglam vlecht

2. Pinned back bangs

Met dit schattige kapsel houd je je lange pony uit je gezicht. Creëer een beetje volume door de je pony terug wat naar voor te duwen. Maak deze look af door je froefroe achteraan vast te zetten met je favoriete haaraccessoire.

Uberglam Festival Ready

3. Knot your average pony

Als je een veter kunt strikken, kun je ook dit prachtige kapsel creëren. Leg twee lokken in een knoop en zet vast met een elastiekje.

Uberglam Festival Ready - Pony knot

Accessoires!

Gebruik haaraccessoires om een persoonlijke toets te geven aan je look. Wist je trouwen dat haaraccessoires dé hit van 2019 zijn? Ook de bandana is helemaal terug van weg geweest! Én de scrunchies are back! Kies je eigen stijl!

 

Uberglam Festival Ready - Scrunchies

Pack up with mini’s!

Travel light! Je wilt niet te zwaar gepakt zijn naar een festival. Je lievelingsproducten in een klein formaat meenemen, maakt je tas niet alleen lichter maar bespaart ook veel plaats.

Kevin Murphy Festival Ready Mini's

 

Uberglam Festival Ready - Maria Nila

Wat met krullen?

Krullen moet je sowieso dagelijks hydrateren. Dit doe je gemakkelijk met KILLER.CURLS van Kevin Murphy. Maak je haar vochtig en gebruik dan deze cream voor prachtige krullen.

Gebruik een UV-filter

Voor je de zon in gaat kan je je haren extra beschermen door een product te gebruiken met een UV-filter. In onze Producten zitten een UV-filter.

 

Vergeet je zeker niet te beschermen tegen de zon!

 

Have a great time at the festivals!