Alweer bijna 2 weken geleden stond ROOD in onze agenda.

ROOD, hét evenement van Westerhuis verhuur uit Almelo.

Het evenement stond in het teken van inspiratie, iets waar wij Stijllokalers ook van houden en dus ook zeker bij aanwezig wilden zijn.

Westerhuis liet je tijdens het event zien hoe ze een feestje bouwen en wat ze in huis hebben om er iets onvergetelijks van te maken. Samen met hun inspiratiepartners gaven ze tal van ideeën betreft inrichting, licht & geluid en culinaire hoogstandjes.

De eerste indruk van zowel Marleen als van mij bij binnenkomst was overweldigend, wauw!

Gastvrouw Simone gaf ons een rondleiding en vertelde enthousiast over de talloze mogelijkheden binnen Westerhuis. Tijdens de rondleiding werd ik steeds enthousiaster en bedacht mij welk feestje ik zou kunnen geven, toch maar een keer ‘echt’ trouwen misschien….

Naast het enthousiaste gevoel ontstond er ook een bepaalde trots, ik zal uitleggen waarom;

Een paar maanden geleden besloten we een nieuwjaarsborrel te organiseren in Het Stijllokaal voor iedereen die hier zin in had.

Wanneer zo’n uitnodiging dan officieel is gedaan krijg je als ‘organisator’ altijd even dat gevoel van; oei, gaat dat wel goed komen en dus besloten we Westerhuis te bellen.

Zo gezegd, zo gedaan. Uiteraard was het geen probleem en zouden ze de situatie wel even komen inschatten?!

In eerste instantie kwam Els om te inventariseren wat we zoal nodig zouden zijn,  de week erna nog een aantal telefoontjes heen en weer en een paar dagen voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel kwam eigenaar Jaap (de beste man zelf :-)) nog even langs om de tijden van aflevering door te nemen.

Vervolgens werden op de dag zelf (zondagochtend)  4 statafels, 2 biertafels, 2 bakplaten, 2 wijnkoelers en een super-schattig kraampje uit een enorme vrachtauto geladen. Dit vond ik echt hartstikke cool weet ik nog….ahum.

En nu? Nu ik weet wat ze in huis hebben en waar ze toe in staat zijn komt er maar één ding in mij op;

Ondanks dat we geen grote speler waren, zijn we als een grote behandeld!

Ik hoop maar dat we niet al te lastig zijn geweest….

Chapeau Westerhuis!

XXX Marleen en Marriët