Hi!

Afgelopen maanden kon ik geen enkel magazine openslaan of er stond wel een sieraad in van Ellen Beekmans. Van Grazia tot Glamour en van de Linda tot aan de Vogue! Niet de allerminste bladen zou je zeggen, maar waarom kende ik haar dan nog niet ?

Hoog tijd dus om eens contact te leggen met Mevrouw Beekmans herself!

Mevrouw Beekmans leek enthousiast en stelde voor eens kennis te maken, uiteraard wel in Het Stijllokaal. Logisch, want al snel werd duidelijk dat ze niet zomaar op iedere hoek van de straat wil verkopen. Yes! Hier hou ik wel van, weten dat je onderscheidend vermogen hebt.

Afgelopen donderdag kwam ze vanuit Hilversum naar Almelo en vertelde enthousiast over haar carrière als sieradenontwerpster. Zo is ze ooit begonnen met een doos vol oude sieraden van haar schoonouders, haalde alles uit elkaar en fabriceerde er eigenhandig iets totaal anders van. Haar omgeving reageerde zo enthousiast waardoor ze besloot een foto van de sieraden naar JAN Magazine te sturen, ook maakte ze oorbellen tere ere van Koningin Máxima’s 40ste verjaardag en stuurde ze vervolgens op naar de koningin. Meerdere malen werd onze koningin gespot met de oorbellen van Ellen Beekmans en vanaf dat moment is er een run ontstaan op haar juweeltjes.

Na het Feel Fit theetje (onze favo thee) besloot ze haar collectie te presenteren, ze was namelijk bijzonder blij verrast hoe we te werk gaan in Het Stijllokaal en genoot volop van de ambiance.

Tja, en toen gebeurde het… een waanzinnige collectie waaruit ik moest kiezen. Kiezen is namelijk niet mijn sterkste kant, sterker nog, ik ben er ronduit slecht in?

Uiteindelijk hebben we samen een supertoffe collectie samengesteld en naar verwachting zou ze eind volgende week kunnen uitleveren.

Allemachtig, wéér zo’n ding…. van wachten wordt ik namelijk reuze vervelend.

Bas noemt dit ‘kinderlijk gedrag’ en wijt dit aan (hij zegt dit minimaal 1 x per week) zijn 15-jaar-meer-levenservaring ?

Whatever, prima, we zijn er inmiddels aan gewend.

Een dag later belde Ellen, ze kon eerder uitleveren en wel aanstaande woensdag ?

Karma roep ik dan wéér wekelijks ?

Niet alleen de sieraden van Ellen Beekmans zijn bijzonder maar Ellen zelf ook. Enthousiast, puur, ambitieus, vol passie, aardig en ook nog eens mooi. Wauw!

XXX Marriët

De collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, ringen & armbanden en variëren in prijs van €24.90 tot €39.90

#moederdag #gewoonomdathetkan