UPDLieve mensen,

Zoals jullie weten hebben we het besluit genomen om Het Stijllokaal tijdelijk te sluiten.

Een ongekende struggle, dit omdat de sluiting niet door de overheid is opgelegd maar omdat we naast een morele verplichting ook onze verantwoordelijkheid als werkgever moeten nemen voor zowel de gezondheid van ons team als voor jullie als klant.

In het bericht van maandag 16 maart hebben we kenbaar gemaakt gesloten te zijn en volop te werken aan alle mogelijke oplossingen.

Wij hopen dat jullie ons Stijllokalers herkennen als professionele vakmensen,.  “Zomaar” doorgaan, zonder enkel plan van aanpak alsof er niets aan de hand is past in geen geval bij onze identiteit.

Een “vol” Stijllokaal, waar 10 stoelen bezet worden, klanten “in en uit” lopen en  waar 5 stylisten volop werkzaam zijn is voor de komende periode geen optie.

Zoals Dhr. Rutte gisteren zei; samen staan we voor een behoorlijke opgave, een achtbaan die geremd moet worden om risico’s te beperken zullen moeten denken in logische oplossingen.

Het advies o.b.v. wetenschappelijke kennis en betrouwbare feiten is om GECONTROLEERD te handelen, de “piek” af te vlakken en risico’s uit te smeren. Dit vraagt enig pas en meetwerk maar volgens Dhr. Rutte de enige manier.

Hier gaan we ons de komende dagen maximaal voor inzetten.

Deze week worden er geen behandelingen uitgevoerd in Het Stijllokaal.

Dagelijks zal één van ons wél aanwezig zijn om jullie zowel telefonisch als per mail te woord te staan.

Verder werken we zoals beloofd een gedegen plan van aanpak uit en werken we met man en macht aan een “gecontroleerde” planning.

Dit houdt voor nu in dat we vanaf volgende week dinsdag 24 maart onder bepaalde voorwaarden onze klanten kunnen behandelen.

De periode van 24 maart t/m 6 april wordt bezet door een minimaal aantal stylisten. Heren worden zoals gewoonlijk behandeld in het Barber-gedeelte, dames in de Colorbar.

Tussen bezoeken door wordt tijd vrijgepland zodat klanten gedoseerd “in en uit’ kunnen lopen.

Uiteraard word al ons gereedschap, kapmantels etc. maximaal gedesinfecteerd en zullen we alle mogelijke hygiene-voorschriften uitvoeren. Bij klachten of verschijnselen verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren.

Mocht de overheid doen besluiten over te gaan op totale “locked-down” binnen onze branche hebben we in ieder geval al het mogelijke gedaan.

BELANGRIJK:

Mocht je in de periode van 17 t/m 21 maart een afspraak hebben staan verzoeken wij u om telefonisch of via bas@hetstijllokaal.nl contact met ons op te nemen zodat wij een “gecontroleerde” afspraak voor u in kunnen plannen.

Wij hopen op uw begrip.

Team Stijllokaal