Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag in onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact op via info@hetstijllokaal.nl of bel met ons.

Tarieven

Om onze prijzen te bekijken klik je hier.
Prijzen voor kleurenbehandelingen en extensions hangen af van verschillende factoren zoals de lengte van je haar en wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Zonder je haar in real life te hebben gezien, blijft dit lastig. Kom dus gerust langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

Afspraak

Heel simpel door hier te klikken.
Via de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen is het mogelijk om ook online je afspraak te annuleren. Uiteraard is het ook mogelijk je afspraak telefonisch te annuleren.
Je ontvangt een e-mail als bevestiging van je afspraak, heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eens in je ongewenste-/spammail.
Natuurlijk ben je altijd welkom om te informeren of er nog ruimte vrij is voor een behandeling.
Natuurlijk, wel vinden we het fijn om hier een afspraak voor in te plannen zodat we je goed kunnen informeren. Plan online een vrijblijvend adviesgesprek in, we maken graag tijd voor je vrij.
Dit vinden we natuurlijk heel vervelend. Neem telefonisch contact met ons op, we komen hoe dan ook tot een oplossing.

Merken

In Het Stijllokaal werken we met verschillende merken. Ieder discipline heeft zo z’n eigen favorieten. Zo werken de stylisten van Het Stijllokaal met KEVIN.MURPHY, Redken, Omni Blonde, K18 en Wella. In de Browbar gebruiken we de professionele producten van Mrs.Highbrow Amsterdam en in de barbershop vertegenwoordigen we Acca Kappa, Original Barbam, Captain Fawcett en Uppercut Deluxe. Op het gebied van gezichtsverzorging en make up werken we het liefst met Comfort Zone & IDUN Minerals.

Duurzaamheid

Kevin Murphy gebruikt enkel ingrediënten die afkomstig zijn van duurzame en ecologische bronnen. Er wordt bewust gekozen voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Zo wordt er geen schade aangebracht aan het milieu. Ook zijn de verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen en ook voor een refill kun je bij ons terecht.
Overigens zijn de producten erkend door People fort he Ethical Treatment of Animals (PETA). Dit is de grootste organisatie voor dierenrechten ter wereld. Dit geldt zowel voor de haarkleuren als voor de haarverzorging en stylingsproducten.

Cadeaubon

Zeker, leuk zelfs! We hebben verschillende cadeaubonnen voor je klaarliggen. Het tegoed hoeft niet in één keer te besteedt te worden, is inwisselbaar voor producten en blijft onbeperkt houdbaar. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Extensions

Natuurlijk, wel vinden we het fijn om hier een afspraak voor in te plannen zodat we voldoende tijd hebben voor een goed advies. Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Wenkbrauwen

Natuurlijk, wel vinden we het fijn om hier een afspraak voor in te plannen zodat we voldoende tijd hebben voor een goed advies. Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Vacatures

Voor actuele vacatures klik je hier.

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 20:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:00 - 15:00
Zondag:Gesloten