Tip van Pien: Kies de juiste kleur!

House of Brows
Pien
Tip van Pien over het kiezen van de juiste kleur wenkbrauwen
Veelgestelde vragen vanuit de Browbar van Het Stijllokaal: Welke kleur wenkbrauwen passen het best bij mij? Of: ‘doe maar niet te donker, dat maakt zo hard”. Maar is dat ook zo? Pien legt het uit!

Voor de Red Heads…

Hoewel mensen vaak denken dat brows dezelfde kleur moet hebben als het hoofdhaar, is dat een fabel. Staar je dus niet blind op de haarkleur als het gaat om de juiste tint voor de wenkbrauwen. Iemand met rood haar hoeft bijvoorbeeld niet noodzakelijk ook rode brows te hebben. Wat vaak zelfs veel mooier is, is een warmbruine kleur. In de Browbar werken we met de tinten van Mrs. Highbrow. Hazelnut en Chestnut zijn dé kleuren voor echte red heads wat ons betreft!

Rood haar met auburn en hazel kleurige wenkbrauwen

En verder?

Voor de ‘brownies’ onder ons, kiezen we vaak voor een mooie natuurlijke bruintint die in de meeste gevallen zelfs een tintje donkerder mag dan het hoofdhaar. Heb je blond haar? Sla voor de grap er eens een paar glossy’s op na of zoek naar afbeeldingen op Insta of Pinterest. We denken vaak dat het beeld ’te hard’ wordt maar het zijn vaak de té lichte brows die het geheel te flets maken en juist de iets donkere brows die hierbij veel mooier staan. Kijk maar eens!

Blond haar met donkere wenkbrauwen
Blond haar met donkere wenkbrauwen

Hulp nodig?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij ons in de Browbar? Lees hier verder.

X Pien

Welke extensions zijn het beste voor je haar?
Krullen: 7 tips voor bouncy krullend haar zonder pluis