Van Flashdance tot When Harry Met Sally: deze stijl beleefde in de jaren ’80 en ’90 zijn hoogtepunt, maar verdween samen met de gekrulde pony langzaam uit zicht.

Tot nu: hij duikt steeds vaker op en ook celebrities zijn er mee gespot. Geen strakke Hollywood-slag, maar nonchalante krullenbossen inclusief pluis, veel volume en pony’s die de hoogte in gaan.

Valt er geen krul te bekennen?

Geen probleem, ook de permanent maakt z’n come-back!

We beginnen het proces met permanentvloeistof en rollers. Die laatste kunnen variëren in grootte, afhankelijk van hoe los of strak je je krul wil. ‘De tijd die we nemen om dit te laten ‘setten’ varieert ook, afhankelijk van de krul en de textuur van je haar. Daarna spoelen we het haar uit en brengen we een tweede vloeistof aan die zorgt dat de krul blijft zitten. Tot slot verwijderen we de rollers en wordt het haar nog een keer uitgespoeld.’

Afhankelijk van hoe strak de krul is die je gekozen hebt, blijft deze tussen de drie en zes maanden z’n kracht behoudt. Hoe strakker de krul, hoe langer hij blijft zitten.

We zien deze stijl steeds meer, maar wij verwachten dat dit geen typische trend is. Een permanent is zo veelzijdig. Door een klein beetje krul toe te voegen aan stijl haar maak je het stylen veel makkelijker, grote kans dat het een blijvertje is 😉