BAS
BAS
Barber & Haarstylist. Gedreven en creatief. Weet altijd een perfect kapsel te creëren. Heeft graag mensen om zich heen en is altijd enthousiast.
MARRIËT
MARRIËT
Hairstylist & Colorist, heeft een enorme passie voor fashion en haalt dit écht overal vandaan. Van surfen op het web tot aan het bezoeken van steden. Liefde voor kleur, maar wel zo natuurlijk mogelijk.

{Be a little more you and a lot less them}

TESSA
TESSA
Haarstylist, Colorist en Visagist, gespecialiseerd in kleur. Geen uitdaging is haar te gek, zolang het maar bij je past. Tessa kan goed luisteren en adviseert je graag, met als doel het mooist in jouw naar boven te halen.

{Calm is my Power}

KELLY
KELLY
Haarstylist & Colorist, ambitieus en gepassioneerd. Liefde voor haar en altijd geïnspireerd. Kelly houdt van haar werk, geen uitdaging is haar te gek.

{Be who you are, not who the world wants you to be}

KIM
KIM
Haarstylist & Colorist, enthousiast en creatief. Kim heeft een voorliefde voor de Boheemse cultuur en dit zie je terug in haar werk. Nonchalante haarstijlen met een Boho twist, vertaald naar jouw wensen.

{I’d rather have flowers in my hair than diamonds around my neck}

MIRANDA
MIRANDA
Barber, Miranda is een vrolijke en enthousiaste meid die elke dag met een lach voor je klaar staat! Tussen de heren staat ze haar mannetje en zoekt samen met jou naar de stijl die het beste bij je past.

{Take the risk or lose the change}

MARLEEN
MARLEEN
Schoonheidsspecialist pur sang, relaxed met enorme dosis kennis. Marleen gaat verder dan alleen de buitenkant en heeft een passie voor huidverbeterende behandelingen.

{Mens sana in corpore sano}